Predsjednik Opštine Budva primio Dejana Lazovića i Bogdana Đurđića

Predsjednik Opštine Budva Marko Carević organizovao je prijem za dvojicu budvanskih vaterpolista, Dejana Lazovića i Bogdana Đurđić, a povodom sjajnog rezultata koji je crnogorska reprezentacija postigla osvojivši bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Budimpešti.

S obzirom da je Bogdan Đurđić zbog klubskih obaveza u inostranstvu nije bio u prilici da prisustvuje, Dejan Lazović je iskoristio priliku da se zahvali u zajedničko ime na prijemu.

Predstavnici PVK Budva koji su prisustvovali prijemu i uz koje su naši reprezentativci stasavali, istakli su da su sportski uspjesi za njih zapravo podstrek za još bolji rad u tom kolektivu i zahvalili se za razumijevanje koje Opština Budva pokazuje za razvoj sporta.

Predsjednik Opštine je istakao da je ove godine budžetom za sport opredijeljeno 1 200 000 € i da je to najveći iznos u poslednjih 5 godina. Predsjednik je u ime Opštine čestitao vaterpolistima na osvojenom uspjehu, podsjećajući da je sport jedan od prioritetnih ciljeva lokalne uprave.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti