Prvi FIG Montenegro Wild Beauty Cup 2021 biće održan ovog vikenda u Budvi

Predsjednik Opštine Marko Carević ugostio je predsjednika Svjetske gimnastičarske organizacije Morinarija Vatanabea.

Na sastanku su razgovarali o narednim planovima kao i stvaranju što kvalitetnijih uslova za mlade ljude koji se bave ovim Olimpijskim sportom, sastanku je prisustvovala i Predsjednica gimnastičarkog saveza Crne Gore Vesna Radonjić.

Na sastanku je naglašeno da je od izuzetnog značaja podržati mlade talentovane ljude i omogućiti im rad u najboljim uslovima. Najavljeno je da će ovog vikenda biti održan prvi FIG Montenegro Wild Beauty Cup 2021 u Mediteranskom sportskom centru u Budvi .

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti