S ovim ženama morate biti barem jednom u životu

Većina muškaraca ima određeni tip žene u koji će se najprije zagledati, ali i poželjeti da upravo tako izgleda njihova životna partnerka. No stručnjaci za veze i seks kažu da svaki muškarac prije toga treba biti s ovim ženama, a prenosi Tportal.

 

Alfa žena

Ima više iskustva od vas, možda je starija, a definitivno je mudrija. Ne radi se o djevojci koja se veselo provodi s prijateljicama i gleda zgodne frajere u gradu. Ovaj tip žene tačno zna što želi i kako to da dobije. No s njom mogu biti samo muškarci koji imaju dovoljno samopouzdanja i ne sumnjaju u svoju muškost. Ako ulazite u vezu s takvom ženom, ne očekujte da će vam se prilagoditi. Upravo je suprotno i drugačije nećete uspjeti.


Uspješna, ali skromna
Upoznali ste se preko zajedničkih prijatelja. Njezine večere kod kuće uvijek se pretvore u mini žurke jer je društvena i omiljena. Zna se ponašati u svakoj situaciji, uz nju ste opušteni i znate da nikada neće napraviti scenu i uvijek će se prilagoditi novonastaloj situaciji. Ovaj tip žene uvijek je materijal za dugoročne veze i ne očekujte da će pristati na provod za jednu noć.


Seksi i neuhvatljiva
Rijetko kada ustaje prije podneva. Uvijek ima raskuštranu kosu i tamni make-up oko očiju od partijanja prošle večeri. Tijelo joj je prekrasno i tonirano od večeri i večeri plesanja po klubovima i festivalima, a upravo ćete je ondje i sresti. Od nje ne očekujte dugu vezu, već samo nezaboravnu zabavu.


Dobra prijateljica
Uvijek ste joj se divili, ali ona je bila dio ekipe, kao jedan od momaka. Zato se činilo nemogućim da vam ikad postane djevojka. No jedne večeri ostali ste sami i primijetili ste koliko je lijepa, ženstvena i slatka… Nakon par pića i opuštenog druženja dogodio se taj trenutak i seks. Sada je samo pitanje kako će stvari razvijati dalje – nova veza ili neugodni trenuci prepuni žaljenja.


Otkačena djevojka
Žene ovog tipa obično vole umjetnost, poučavaju djecu i imaju sasvim drugačiji ritam života od ostalih. One su poput svježeg povjetarca usred vrućih ljetnih dana i imaju neobične ideje. Možda će vas odvesti na tulum na kojem se pića piju iz velikih tegli ili s vama podijeliti sve o tantričkom seksu. Zvuči savršeno, zar ne. Jedini je problem to što svakome ko nije takva osoba otkačenost dojadi nakon nekog vremena.

 

Greška, velika greška
Vaša šefica, djevojka najboljeg prijatelja ili udata žena. Makar bilo i samo jednom, vjerojatno će vas dugo proganjati. To su obično kratke i strastvene afere nakon kojih se loše osjećate. I zato su jako velike greške kojima nismo mogli odoljeti.

izvor: Tportal.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti