Sjajan video sa žičare u Tivtu:

Ekipa riders.me je postavila novi kratki video sa žičare u Tivtu! Sezona se lagano zahuktava a prva velika fešta je najavljena za 21. jun. Ekipa UNIT wakeboarding kluba će biti na žici, besplatni savjeti, trikovi i revijalna vožnja + Afterparty & BBQ.

Ove godine planiraju weekend / dvodnevni wakeboarding promo kamp, iliti "kampovanje na Žici", a više detalja i rezervacije početkom jula.

A gužvu na žici uvijek možete provjeriti ovdje Wake Park Tivat – Live Cam >>>

PODIJELI

Media

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti