Suknović: Komovi su nezgodni ali ne i neosvojivi !

Rukometaši Budvanske rivijere u nedelju 27. marta od 17.00 u sklopu 15. kola rukometne lige Crne Gore u svom Hramu rukometa Mediteranskom sportskom centru dočekuju ekipu Komova iz Andrijevice.

Gospoda sa primorja žele da održe dobru formu i nastave pobjedonosnu seriju koja je započeta od samog starta prvenstva.

- Nakon EHF pauze u goste nam dolazi jedna iskusna, uvijek nezgodna ekipa Komova. Mi u ovaj meč ulazimo sa jasnim ciljem  a to je pobjeda . Ovog puta pozvao bih sve navijače i ljubitelje rukometa da u nedelju dođu MSC i da budu vetar u leđa našim momcima, ulaz je slobodan - zaključio je Ratko Suknović pomoćni trener RK Budvanska rivijera

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti