Tadić osvojio bronzu

Paraolimpijac Ilija Tadić osvojio je bronzanu medalju na paraplivackom mitingu iz Svjetske serija u americkom Indianapolisu.

On je u disciplini 50m slobodnim stilom u spojenim kategorijama bronzu zavrijedio rezultatom 27,07 sekundi.

Ilija Tadic:" Zadovoljan sam plasmanom ali ne i rezultatom jer nisam uspio da isplivam normu za Svjetsko prvenstvo u Madeiri koja iznosi 26,65 sekundi. Ipak ovo je bilo prvo zvanicno takmičenje u ovoj sezoni ,siguran sam da cu na narednom biti još bolji."

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti