Triatlon u Budvi

SRD "Road Runners Montenegro" i Opština Budva potpisali su Ugovor o međusobnoj saradnji kojim se reguliše organizovanje triatlon trke “Challenge Budva Montenegro” u Budvi u periodu od 15.09.2020. do 15.10.2020.godine.


Predsjednik Opštine Marko Carević istakao je da se radi o značajnom sportskom događaju koji ujedno unapređuje i produžuje turističku ponudu našeg grada.


Organizatori triatlon trke su zahvalili Opštini Budva na razumijevanju i istakli da se raduju međusobnoj saradnji i što se baš ovakav tip sportskog događaja organizuje u Budvi koji će pospješiti i razvoj sportskog turizma.

Na sledecem linku mozete pronaći vise informacija o samoj trci: www.challenge-budva.com

Prijave za trku su počele prije nekolko dana. Organizatori kažu da imaju već prijavljene takmicare iz Crne Gore, Srbije, Rumunije, Češke, Finske, Belgije, Južne Afrike, Njemačke...
U triatlon magazinima u Austriji, Njemackoj, Grckoj su izašli tekstovi o trci i Budvi.

PODIJELI

Media

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti