U nedelju četvrto izdanje međunarodne triatlon trke Ocean Lava Montenegro

U nedjelju 12. maja 2019. sa početkom od 7 sati u organizaciji Triatlon kluba Multisport akademija Mayer u Kotoru biti održano četvrto izdanje međunarodne triatlon trke Ocean Lava Montenegro, u okviru Ocean Lava serije takmičenja koja se održavaju u 15 zemalja svijeta.

Ova triatlon trka u dugoj distanci „half Ironman“ obuhvata 1,9 km plivanja, 90km biciklizma i 21km trčanja, a potvrđen je dolazak više od 600 triatlonaca iz 40 zemalja što predstavlja sjajnu priliku za promociju Kotora, Bokokotorskog zaliva i države kao turističke i sportske destinacije.

Na sajtu manifestacije www.oceanlava.me, kao i na facebook stranici www.facebook.com/oceanlava.me/ biće predstavljeni rezultati, zatim veliki broj fotografija i video zapisa koje možete iskoristiti za što bolje informisanje vaših gledalaca, čitalaca i slušalaca.

Svečano otvaranje zakazano je za petak, 10.maja od 20 sati, a u subotu je na program dječja trka, za koju se prijavilo preko 500 dječaka i djevojčica. Očekuje se i učešće više od 250 volontera koji će biti podrška takmičarima i organizatorima.

Za kraj, podsjećanje, kako je bilo na prošlogodišnjoj trci:

PODIJELI

Media

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti