U subotu, 25. septembra u Budvi finale u basketu

Nakon što je košarkaška disciplina “3 na 3” od igara u Tokiju uvrštena u olimpijske sportove, popularnost basketa u svijetu je ovoga ljeta dostigla svoj vrhunac.

U Crnoj Gori je uspješno realizovana peta sezona takmičenja, u organizaciji “3 x 3 Montenegro”, a nakon Podgorice, Bijelog Polja, Golubovaca, Pljevalja i Kolašina, poslednji, finalni turnir “3 x 3 Admiral karavana” biće, u subotu 25. septembra, održan u Budvi, na Trgu slikara ispred Starog grada.

Program će početi u 15 sati, a pored finalnog turnira održaće se i takmičenje u šutiranju trojki za igrače, kao i takmičenja za publiku ,,Admiral Knockout’’ i ,,Xiaomi Challenge’’.

I ove godine, kao i tokom prethodna dva takmičenja, partner u realizaciji projekta je Turistička organizacija opštine Budva.

,,Zadovoljni smo što će Budva ponovo biti domaćin jednog ovako prestižnog događaja - FIBA 3x3 turnira. Posebno nas raduje i što će se u našem gradu igrati finalni turnir, pa će publika imati priliku da gleda 12 najboljih crnogorskih ekipa.’’ - saopšteno je iz TO Budva.

Više informacija o samom događaju možete pročitati na “3x3 Montenegro” profilima na Instagram-u i Facebook-u, a turnir će se prenositi uživo na “3x3 Montenegro” YouTube kanalu.

 

https://www.instagram.com/3x3montenegro/

https://m.facebook.com/3x3montenegro

 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti