Veliki uspjeh budvanskog džiudžicu kluba

Proteklog vikenda u Mariboru održan je evropski dziudzcu kup pod nazivom Robi Rajh, na kom su takmičari džiudžicu kluba NE WAZA BUDVA imali vise nego zapažen nastup.

Sva tri takmičara donijeli su odličja.
Ivan Šofran je u kategoriji do 85kg nagrađen bronzanom medaljom, iako je nastupao u težniski višoj kategoriji od one u kojoj inače nastupa.
Bojan Merdović se okitio srebrnom medaljom uprkos jako teškom žrijebu, nakon mečeva sa takmičarima iz Njemačke, Slovenije i Srbije.
Trener i takmkčar kluba Đorjde Klać je u teškoj kategoriji izborio zlatnu medalju.


"Evropski kup je bio poslednja jaka provjera forme pred nastup na prvenstvu Evrope u Bukureštu koje nas očekuje krajem maja.
Pored navedenih poslednjih rezultata, zadovoljstvo nam je da dodamo da smo 05.03 krenuli sa radom sa još jednim klubom za brazilski džiudžicu, u Tivtu.
Ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane ljude da nam se pridruže u oba kluba, obzirom da je upis novih vježbača stalan, bez obzira na godine, pol i prethodno sportsko ili borilacko iskustvo." kazao je za Primorske trener kluba Đorđe Klać

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti