VIDEO 'Istina ili žestina' je igra za zaljubljene koju morate isprobati za Dan zaljubljenih

Ako su vam dosadile boce istine i slične varijante na temu, prenosimo vam igru koja će malo začiniti vašu vezu, a ne bi trebala imati negativne posljedice. Prevelike...


Naime, koncept je vrlo jednostavan - partneri naizmjence postavljaju pitanja, a na njih se može odgovoriti istinom ili popiti čašicu žestine, piše Magazin.hr.

Odgovori u svakom slučaju postaju sve iskreniji, a kako igra izgleda u praksi i zašto je parovi svakako moraju isprobati na Dan zaljubljenih, svakako provjerite u nastavku:

PODIJELI

Tagged under

Media

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti