Vidović: Respektujemo protivnika ali nas osim pobjede ništa drugo ne zanima

Rukometaši Budvanske rivijere, jesenji su šampioni SB-Bet rukometne lige Crne Gore i u drugi dio sezone ulaze sa velikim ambicijama i jasnim ciljevima. Gospodu sa primorja u nastavku prvenstva očekuje utakmica protiv neugodne ekipe Berane 1949 iz Berana.

-Nakon kup utakmice protiv Jedinstva, okrećemo se novim izazovima u prvenstvu. U utakmicu protiv Berana  moramo maksimalno ozbiljno ući i što prije nametnuti svoj ritam igre. Respektujemo ekipu Berana, ali nas osim pobjede ništa drugo ne zanima - zaključio je prvotimac Budvanske rivijere Goran Vidović.


Tabela: Budvanska rivijera 22, Lovćen 20, Partizan 16, Budućnost 15, Jedinstvo 12, Rudar 12, Berane 11, Mornar osam, Brskovo sedam, Komovi pet, Sutjeska dva, Danilovgrad dva.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti