Zvanični logo prvenstva Evrope za mlade - BUDVA 2021

Crna Gora će drugu godinu za redom biti domaćin prvenstva Evrope za mlade koje ce se odrzati od 13. do 24. oktobra 2021. godine u Budvi.

“Zbog povjerenja koje smo dobili od EUBCa (Evropska bokserska konfederacija) i važnosti ovog velikog takmičenja za crogorski sport/boks mi ćemo nastojati da nadmašimo kvalitet organizacije cijelokupnog šampionata u odnosu na prošlu godinu”, navode u bokserskom klubu “Budva”.
Kako navode veliki izazov je ponoviti istorijski rezultat od prošle godine za reprezentaciju Crne Gore gdje su osvojene 2 zlatne (Bojana Gojkovic,  Petar Liješević i 2 bronzane (Nina Radenović i Miloš Krasnići) medalje.
“ Očekujemo  i ove godine da svi reprezentativci budu maksimalno spremni i dostojno predstave svoju državu i naprave rezultate skladno pokazanim u ringu.Nadamo se da će sve nadležne institucije, uspiješno preduzetnici kao i ostali ljudi dobre volje imati sluha i pomoći sigurno jedan od najvećih sportskih dogadjaja u Crnoj Gori u ovoj godini.Budva ponovo dokazuje da je grad boksa, a potrudicemo se da takvo stanje u buducnosti bude na nivou cijele Crne Gore!”, poručuju iz kluba.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti