Pokušaj ubistva nožem u Herceg Novom

Pokušaj ubistva nožem u Herceg Novom

Službenici Ministarstva unutrašnjih poslova – Uprave policije, Centra bezbjednosti Herceg Novi identifikovali su i Višem državnom tužiocu u Podgorici podnijeli poseban izvještaj, kao dopunu krivične prijave, protiv N.M. (23), rođenog u Kotoru, nastanjenog u Herceg Novom, zbog osnovane sumnje da je, na štetu N.V. iz Kotora, počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju.

Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je, 13. avgusta 2013. godine, oko 03,40 časova, na izlazu iz noćnog kluba „Cassa“ u Herceg Novom, N.M. upotrebom noža zadao jednu ubodnu ranu N.V. u predjelu desne strane grudnog koša.

Ovom događaju je prethodila kraća prepirka, nastala tako što je jedno lice koje je bilo u društvu sa oštećenim prilikom izlaska iz lokala slučajno ramenom zakačilo N.M. i još jedno lice koje je bilo u društvu osumnjičenog.

Povrijeđeni N.V. je prevezen do Doma zdravlja u Herceg Novom, odakle je zbog težine povrede transportovan u Opštu bolnicu u Meljinama, gdje je zadržan na Hirurškom odjeljenju radi liječenja.

Policijski službenici su na licu mjesta izvršili uviđaj i preduzeli druge mjere i radnje radi potpunog rasvjetljavanja događaja.

Po pribavljenoj naredbi sudije za istrage Višeg suda u Podgorici, izvršen je i pretres kuće i drugih prostorija u kojima živi i boravi N.M. Pretresom su pronađeni i oduzeti 75 komada puščanih metaka, startni pištolj i dva noža, koji su upućeni na vještačenje u Forenzički centar.

Policijski službenici preduzimaju intenzivne aktivnosti radi pronalaska i lišenja slobode osumnjičenog N.M.

 

 

 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti