Made in New York Jazz Festival u Porto Montenegru

Veliki koncert Made in New York Jazz Festival-a biće održan 14. juna u Sinhru u Porto Montenegru, sa početkom u 21:00h – festival se realizuje u organizaciji crnogorske izdavačke kuće Rabbit Records, i u saradnji sa Made in New York Competition and Festival INC iz Njujorka (SAD).


Dan prije velikog koncerta u Tivtu, u okviru kompleksa Porto Montenegro, na platou ispred Hipotekarne banke u 20:00h biće održan “Street Jam Session” koji će voditi Sara Jovović sa svojim jazz prijateljima. Sara je studentkinja prestižnog Berklee College of Music u Bostonu, SAD.
Nastupiće neka od najvećih imena svjetske jazz scene: Bill Evans – sax, trostruki vlasnik prestižne Gremi nagrade, Lenny White – bubnjevi, vokalne solistkinje Polly Gibbons i Charenee Wade, Ameen Saleem – bas, Axel Tosca Laugart – klavir/klavijature, Hermine Deurloo – usna harmonika i umjetnički direktor Made in New York Jazz Competition INC Yaacov Mayman – sax/ewi. Na sceni će im se pridružiti regionalni, ali i domaći jazz muzičari: Vladimir Maraš – klavir/klavijature, Vasil Hadžimanov – klavir/klavijature, Vladimir Krnetić – truba, Milorad Šule Jovović – gitara i Pippo Corvino – gitara.
Ulaznice za Made in New York Jazz Festival Montenegro 2019 su u prodaji u Tivtu (recepcija Jahting kluba Porto Montenegra i TO Tivat – Centar biro), kao i u Podgorici (Ethno Jazz Club Sejdefa i Hard Rock Cafe). Cijena ulaznice je 15 eura

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti