Na Jazu karting, parking van funkcije

Opština Budva ustupila je sportske terene na gazdovanje Mediteranskom sportskom centru, a veliki plato Parking servisu.

Iako je ovo preduzeće ogradilo ogromni prostor i postavilo naplatne kućice, naplata parking nije počela, a po svemu sudeći neće ove sezone.

Mediteranski sportski centar kome je dato na gazdovanje dijelom koncertnog platoa ustupio je prostor za postavljanje kartinga.
Kako su pojasnili iz ove opštinske firme prvo je bio objavljen javni poziv u dnevnom listu Dan (u prilogu), a potom je Komisija koju je imenovao Odbor direktora izvršio rangiranje i ustupio lokaciju.

 

U Planu privremenih objekata ne pominje se karting na Jazu.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti