Benzin jeftiniji

Ministarstvo ekonomije saopštilo je da će od danas eurosuper 95 i 98 biti jeftiniji šest do sedam centi, dok će cijena eurodizela ostati nepromijenjena. Posljednje promjene cijena goriva bile su 23. jula, kada su eurosuper 98 i 95 poskupili tri do četiri centa.

"Cijena eurosupera 95 smanjiće se sedam centi na 1,29 eura, dok će litar eurosupera 98 pojeftiniti šest centi i iznosiće 1,33 eura", saopšteno je iz Ministarstva.
Cijena eurodizela ostaće nepromijenjena, pa će litar koštati 1,21 euro, dok će lož–ulje za veleprodaju koštati 1,19 eura.
Prema odredbama Uredbe o načinu obrazovanja maksimalnih maloprodajnih cijena naftnih derivata naredni obračun cijena gopriva će biti drugog septembra.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti