Predsjednik Opštine Budva donirao mjesečnu zaradu

Predsjednik Opštine Budva Marko Carević donirao je svoju platu porodici Maslak iz Budve.

Petočlana porodica Maslak u teškoj je materijalnoj situaciji, a pored socijalne nevolje, porodica Maslak suočava se sa problemima koje sa sobom nosi teško oboljenje njihovog jednogodišnjeg djeteta.

U nadi da ćemo vremenom početi da živimo u društvu koje može pomoći onima kojima pomoć treba i koji su je radom zaslužili, u društvu jednakih mogućnosti i sa željom da malim znakom pažnje ukaže na obaveze koju kao zajednica imamo prema sugrađanima, predsjednik Opštine poželio je porodici Maslak porodičnu sreću i blagostanje.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti