Humanitarna akcija - Na točkovima sreće uspješno okončana (FOTO)

U okviru  odnosno žurke koju su organizovali TQ Plaza & Admir u saradnji sa medijskim partnerom RTV BD sinoć u TQ Plazi sakupljeno je 610.00€ koje su namjenjene kupovini točkova za Admirova invalidska kolica. U istu akciju uključio se Cadmus Cinplex koji je u svom objektu sakupio 190.00€.


Osim ovog iznosa, akciju je podržao i predsjednik opštine gdin Carević koji je sinoć upriličio događaj i donirao svoju septembarsku platu Admiru.Veliko hvala dugujemo Hotelu Adria BD, Babaluu BD, Jack Lupino bendu, Igoru Beniću fotografu koji su akciju podržali sa svoje strane u vidu donacije hrane, pića, muzike i fotografija, saopštili su iz menadžmenta TQ centa.

Takodje, akciju su podržali i bili velika organizaciona pomoć Sekretarijat za društvene djelatnosti Budva - Kancelarija za mlade kao i Omladinski klub Budva.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti