Budva promovisala Novu godinu u Sarajevu

Turistička organizacija opštine Budva predstavila je u Sarajevu bogat petodnevni novogodišnji program koji će se održati na gradskom trgu. Budva je već dvije decenije prepoznata kao regionalni centar novogodišnjih dešavanja, a to svakako namjerava i da ostane. 

 

Veliko zadovoljstvo što je dio novogodišnjeg programa u Budvi nije krio ni Hari Varešanović koji je tokom press konferencije podijelio svoje utiske s novinarima i prisutnim gostima. 

 

“Ja sam muzički rođen u Crnoj Gori 1985. godine i tamo kad odem, osjećam se kao kod kuće“, izjavio je Hari. „Ovo će biti moj dvadeseti nastup tamo i vrhunac moje 30-godišnje karijere“, s ponosom je dodao slavni sarajevski pjevač. Upitan šta misli o turističkoj ponudi Crne Gore, rekao je: „Možemo da učimo od komšija! Divna je konekcija između nas, Bosanaca i Hercegovaca i Crnogoraca.“ 

 

Građani Bosne i Hercegovine pozvani su da osjete čarobni budvanski duh i uživaju u različitim žanrovima muzičkih programa. Turistička organizacija opštine Budva mislila je na sve, pa je tako osigurala i brojne aktivnosti za najmlađe te sada već tradicionalni koncert klasične muzike.

 

Osim Budve, novinarima i turističkim radnicima iz Bosne i Hercegovine, novogodišnji program na otvorenim gradskim trgovima promovisali su i predstavnici Bara, Tivta, Kotora i Herceg Novog, kao i hotel „Splendid“ poznate kompanije „Montenegro stars hotels group“. Poznati izvođači koji će nastupati u ovim gradovima sigurno će zadovoljiti i ukuse najzahtjevnijih poznavalaca muzike.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti