Megapromet donirao stotinu paketa za najugroženije porodice sa evidencije Crvenog krsta

Budvanska kompanija Megapromet, vlasnik lanca supermaketa, donirala je danas Crvenom krstu Budva stotinu paketa sa osnovnim životnim namirnicama i higijenskim proizvodima namijenjenim najugroženijim porodicama. Izvršni direktor kompanije Balša Mitrović kazao je da su Megapromet i Crveni krst Budva do sada realizovali veliki broj akcija.

Svakako da je ovo jedna od akcija na koju smo najponosniji. Cilj ove akcije je bio da zajednički stanemo uz naše sugrađane, prevashodno misleći na one kojima je ovakav vid pomoći u ovom trenutku najpotrebniji. Ovom donacijom obezbjedili smo pakete hrane i higijenskih prozivoda za sto domaćinstava koji se nalaze u evidenciji Crvenog Krsta. Svakako kao društveno odgovorna kompanija nastavićemo sa ovakvim akcijama i sa drugim subjektima, i tako dati svoj doprinos kroz društvenu odgovornost sve u cilju da pomoć stigne do onih kojina je najpotrebnija”, kazao je Mitrović.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti