Pomozimo lokalnoj zajednici - kupujte kod firmi koje su lokalnog karaktera i nude dostavu

Nudimo Vam potpuno besplatnu reklamu na našem portalu koji svakodnevno posjeti više hiljada posjetilaca, a sve u cilju da Vaš posao što manje trpi i da što manje ljudi ostane bez posla.

Ako ste ugostitelj , hotelijer, ili mali proizvođač prehrambenih proizvoda koji ima uslugu dostave, koja je izuzetno važna u novim okolnostima, javite nam se na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. kako bismo vam omogućili besplatnu reklamu na izuzetno posjećenom budvanskom portalu. 

U mailu nam napišite ko ste, navedite adresu svoje web i/ili facebook stranice, telefon, glavne proizvode te cijene i uslove dostave (u koje vrijeme i gdje tačno dostavljate). 

 

Primorske novine će potom objaviti članak koji će sve vrijeme biti dostupan na naslovnoj strani  portala

Dafi fast food "Uvijek svježe i ukusno"

 

 

Kutlača - dostava kuvanih jela u Budvi

Restoran: Home of Gyros by Naky’s

Cargo dostava Budva

 

 

 

Lokalni oglasnik polovnih i novih mobilnih telefona: sellphone.me

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti