Megapromet donirao respiratore kotorskoj i cetinjskoj bolnici

Budvanska kompanija “Megapromet, vlasnik lanca supermarketa, donirala je respiratore kotorskoj Opštoj bolnici i cetinjskoj bolnici Danilo I. Izvršni direktor Balša Mitrović kazao je da je ovo nastavak humanitarnih aktivnosti njihove porodične kompanije .

“Nastavljajući sa društveno odgovornim poslovanjem naša kompanija je prepoznala potebe našeg društva u borbi sa ovom pošasti koja nas je zadesila, tako da smo odlučili da doniramo dva respiratora , jedan bolnici “Danilo I” na Cetinju i jedan Opštoj bolnici u Kotoru. Ljudski život i zdravlje nemaju cijenu. Naš doprinos je simbol zajedničke borbe sveukupnog crnogorskog stanovništva i privrede u ovim teškim vremenima”, kazao je Mitrović nakon uručenja vrijedne opreme.


Napomenuo je da je ovo samo nastavak humanitarne aktivnosti “Megaprometa”, a koje se intezivirane izbijanjem pandemije.
“U saradnji sa Crvenim krstom Budva organizovali smo više akcija dodjele humanitarnih paketaonima kojima je pomoćnila najpotrebnija, a u svojoj režiji realizovali smo nekoliko akcija pomoći pojedincima iz našega grada”, poručio je Mitrović.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti