Zbog tuče u Grecu uhapšeno 14 Budvana

Budvanska policija uhapsila je 14 odoba zbog masovne tuče koja se sinoć dogodila u starogradskom lokalu Greco.

Protiv Budvana L.D. i L.J. podnijete su krivične prijave zbog napada na službeno lice.

Iz Uprave policije je saopšteno da su policajci u ugostiteljskom objektu zatekli L.D.(20), L.D. (21), L.J. (25), M.Z. (23), P.K. (25), V.T. (19), M.D. (25), I.N. (35), M.Đ. (31), N.B. (24), I.B. (26), S.K. (31), S.A. (25) i S.N. (25) svi iz Budve koji su učestvovali u tuči.

“Nakon više upozorenja i naređenja vinovnici tuče su nastavili sa narušavanjem javnog reda i policajci su upotrebom sredstava prinude uspostavili narušeni javni red. Tom prilikom su L.D. i L.J. fizički napali policijske službenike, kada je L.D. u pravcu službenika bacao i staklene flaše”, navode je iz Uprave policije.

Prilikom intervencije policajci su lakše povrijeđeni.

“O događaju je obavješten nadležni tužilac koji je naložio da se L.D. I L.J.uhapse zbog krivičnog djela napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti. Zbog ovog događaja u službene prostorije je pozvano još sedam osoba radi prikupljanja obavještenja u svojstvu građanina”, zaključuju u Upravi policije.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti