Osjeti ljeto i podijeli nove sunčane Viber stikere Budve

Turistička organizacija opštine Budva je kreirala novi paket Viber stikera koji korisnici već danas mogu besplatno preuzeti sa Sticker Market-a aplikacije Viber.

“Sa željom da ovo ljeto, drugačije od svih prethodnih, uljepšamo i osvježimo, došli smo na ideju da kreiramo novi paket lijepo osmišljenih, šaljivih i atraktivnih Viber stikera koji predstavljaju Budvu i koje će korisnici iz Crne Gore, vjerujemo, sa zadovoljstvom razmijenjivati između sebe i sa prijateljima iz cijelog svijeta.” – saopšteno je iz Turističke organizacije opštine Budva.

Preuzimanjem ovih Viber stikera korisnici, ukoliko žele, direktno postaju članovi Budva zajednice (Budva Community) na Viber-u, gdje se na brz i jednostavan način mogu informisati o aktuelnim dešavanjima u Budvi, zanimljivostima, kulturnim dešavanjima, povoljnostima u budvanskim hotelima, privatnom smještaju i restoranima, spoljašnjoj temperaturi i temperaturi mora, ali i uživati u fotografijama i video zapisima budvanske rivijere.

Uspješna saradnja sa komunikacijskom platformom Rakuten Viber počela je krajem 2015. godine kada je Budva otvorila prvi public communication channel Viber u Crnoj Gori, koji je za relativno kratko vrijeme prikupio preko 60.000 članova. Nedugo zatim, Budva je postala prvi grad u regionu koji je dobio i svoj paket Viber stikera. Odlično primljeni od strane javnosti, stikeri sa motivima Budve su tokom 2016. godine preuzeti više od 320.000 puta, a preko milion korisnika Viber-a iz Crne Gore i Srbije je imalo prilike da ih vidi.

“Vjerujemo i u uspjeh novog paketa Viber stikera koji će biti dostupan za preuzimanje u naredna dva mjeseca za korisnike u Crnoj Gori uz opis - Osjeti ljeto i podijeli nove sunčane stikere Budve!” – zaključuje se u saopštenju.

https://stickers.viber.com/pages/to_budva 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti